Új év, új utak, új csoportok – ismét lesz vándortábor konferencia!

2023.12.15.

Az új útvonalakról, a hátrányos helyzetű gyerekek bevonásáról és a képzésrendszer átalakításáról is szó lesz az idei Vándortábor Konferencián. Az eseményen egy workshop részeként személyesen is lehet beszélgetni az útvonalfelelősökkel, illetve kérdéseket feltenni nekik és megosztani a tapasztalatokat és az élményeket az elmúlt nyár vándortáborairól.

Ezenkívül a táborozással kapcsolatos izgalmas témák, a szélesebb körű jelentkezés, a fenntarthatóság és a képzések bővítése is napirendre kerül.

A közös eszmecserét a fenntarthatóságra való figyelemfelhívással, valamint a táborok során felgyülemlett humoros, olykor abszurd szituációkkal teli történetekkel zárjuk, amelyet Litkai Gergely humorista oszt meg a közönséggel záró előadóként.

Az Aktív Magyarországért Felelős Államtitkárság - együttműködve az Országos Erdészeti Egyesülettel, a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetséggel, a Magyar Kajak-Kenu Szövetséggel, valamint a Magyarországi Szerzeteselöljárók Konferenciáinak Irodájával – 2024-ben már nyolcadik alkalommal szervezi meg a vándortáborokat, amik az ország legkalandosabb természetjáró táborai közé tartoznak.

Időpont: 2024.01.23. (kedd), 09.30 – 15:00

Helyszín: Eiffel Műhelyház – 1101, Budapest, Eiffel Műhelyház, Kőbányai út 30.

Minden szakmai és civil érdeklődőt, illetve a sajtó képviselőit is szeretettel várjuk!

Szintén érdekes lehet:

VÁNDORTÁBOR KONFERENCIA 2024

VÁNDORTÁBOR KONFERENCIA 2024

Jó hangulatban, zenés átmozgatással és inspiráló előadásokkal zajlott le a Vándortábor2024 konferencia, amely az Eiffel Műhelyházban kapott helyet. Révész Máriusz aktív Magyarországért felelős államtitkár a Mozgás Évével kapcsolatos gondolatait, illetve újonnan induló programokat is megosztott előadásában a közönséggel. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter köszöntő beszédét követően a vándortáborokhoz vagy annak szellemiségéhez köthető előadók az újító […]
event 2024.01.24.
share
arrow_forward
Aktív Magyarország Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ Magyar Kajak-Kenu Szövetség Magyarországi Szerzeteselöljárók Konferenciáinak Irodája Országos Erdészeti Egyesület Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség