Válj vándorrá 2024-ben is!

2023.12.20.

Biciklivel? Bakanccsal? Vagy inkább evezve fedeznéd fel Magyarország legszebb és legkülönlegesebb tájait? Van egy jó hírünk!

Ezek mindegyike megtalálható a jövőre nyolcadik alkalommal elindított, egyhetes vándortáborok között, amik idén új útvonalakkal is várják a jelentkezőket! 2024. JANUÁR 15-én, 20 ÓRÁTÓL minden olyan iskolás gyerek és kísérő jelentkezésére számítunk, akik kíváncsian és lelkesedéssel vetnék bele magukat az ország egyik legkalandosabb természetjáró táborába!

Jó, de mik ezek?

  • ErdeiVándor 2024
  • VíziVándor 2024
  • BringásVándor 2024
  • Zarándoktábor 2024

Szuper, jelentkezem is! Mikortól lehet és hol?

2024.január 15-én, este 20 órától az adott tábortípus honlapján. A jelentkezés április 30-ig

tart, részletek a https://vandortabor.hu/ honlapon.

Ez király! Viszont nem fog ez nekünk sokba kerülni…?

A részvételi díj 46.000 Ft, ami tartalmazza 7 napra a szállást, az étkezést és a programokat. A kerékpáros és vízi vándortáborok esetében a sporteszközöket is a hétnapos turnusokra.

Ez tökre megéri! De mi van, ha a hátrányos helyzetű barátom is szeretne csatlakozni, neki nincs valami kedvezmény?

A hátrányos helyzetű és halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek 50%-san táborozhatnak, így az ő részvételi díjuk 23 000 Ft.

Tavaly sajnos nem értem rá, pedig nagyon belelkesített az ofőm, aki a vezető képzés után több csoporttal is táborozott. Azt mesélte, hogy nagyon hasznos tudást szerzett a képzésen, a táborban pedig rengeteg élményt!

A pedagógusok és más jelentkező kísérők 20 000 Ft ellenében végezhetik el a 30 órás akkreditált gyalogos, vízi vagy kerékpáros vándortábor-vezető képzést. Az összeg tartalmazza a szállás és az étkezés költségeit is.

Idén pedig minden képzett vezető - legyen pedagógus vagy bárki, aki szívesen táborozik gyerekekkel - díjazása bruttó 130 000 Ft-ra emelkedett! És a csoportvezetőket és a kísérőket még a táborozás költsége sem terheli!

Nincs is már kérdésem! Január 15-én ott a helyem a jelentkezési felület előtt! Szólok a többieknek is!

Mert vándorrá válni élmény.

Szintén érdekes lehet:

VÁNDORTÁBOR KONFERENCIA 2024

VÁNDORTÁBOR KONFERENCIA 2024

Jó hangulatban, zenés átmozgatással és inspiráló előadásokkal zajlott le a Vándortábor2024 konferencia, amely az Eiffel Műhelyházban kapott helyet. Révész Máriusz aktív Magyarországért felelős államtitkár a Mozgás Évével kapcsolatos gondolatait, illetve újonnan induló programokat is megosztott előadásában a közönséggel. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter köszöntő beszédét követően a vándortáborokhoz vagy annak szellemiségéhez köthető előadók az újító […]
event 2024.01.24.
share
arrow_forward
Aktív Magyarország Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ Magyar Kajak-Kenu Szövetség Magyarországi Szerzeteselöljárók Konferenciáinak Irodája Országos Erdészeti Egyesület Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség