Minden vándortábor meg lesz tartva!

Minden vándortábor meg lesz tartva!

Kedves Vándortáborozók!

 

A vándortáborokat szervező állami és civil szervezetek nevében szeretnénk tájékoztatni benneteket az idei táborokkal kapcsolatban.

 

Az idei évben is lesznek vándortáborok. A jelenlegi helyzetre tekintettel idén – az Erzsébet-táborokban alkalmazott irányelvek mentén – a vándortáborokban résztvevő túravezetők, pedagógusok és kísérők számára szükséges a védettségi igazolvány. Az egymás iránti felelősségvállalás miatt ajánlott a táborokban résztvevő 16-18 éves diákoknak is beoltatniuk magukat.

 

Az egészségügyi előírások betartásán túl idén is fokozott higiénés intézkedésekkel valósulnak meg a vándortáborok. A táborok szervezői a járványügyi szabályok által előírt megelőző intézkedések betartásával végzik az előkészületi munkákat, melyeket a teljes programsorozat lebonyolítása során is alkalmaznak. A táborok helyszínei vidéken, a zsúfolt helyektől távol esnek, az útvonalak kint haladnak a természetben, ezzel is minimalizálva az emberi kontaktusok számát. A fertőtlenítéshez szükséges anyagok minden programhelyszínen és szálláson ott lesznek, és a szolgáltatók is felkészülnek arra, hogy a gyerekeket az előírások betartásával tudják fogadni.

 

 

 

Szeretettel várunk idén is mindannyiótokat a vándortáborokba!

 

 

Budapest, 2021. május 19.

 

 

 

 

 

 

 

Révész Máriusz s.k.,

Pajor Tibor
 s.k.,

Elmer Tamás
 s.k.,

Molnár Zsuzsanna
 s.k.,

Virág Benedek
s.k.,

kormánybiztos

projektvezető

projektvezető

projektvezető

projektvezető

 

VíziVándor

ErdeiVándor

BringásVándor

Zarándoktábor

 

vandortabor.hu

Minden jog fenntartva © 2022 a Magyar Kajak-Kenu Szövetség által