Pályázat 2021

Vándorolj, pályázz és nyerj!

Pályázati felhívás

Vándortáborozol, VándorViadalozol idén? Itt az alkalom, hogy megörökítsd élményeidet egy versben, novellában, egy fényképpel, vagy idei újdonságként egy remek rajzzal és jelentkezz vers-/novella-/fotó-/rajzpályázatunkra!

 Az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ Nonprofit Kft., valamint az Aktív Magyarországért felelős Kormánybiztosi Iroda, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség, az Országos Erdészeti Egyesület, a Magyarországi Szerzeteselöljárók Konferenciáinak Irodája és a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség pályázatot hirdet a 2021. évi Erdei, Vízi, Zarándok és Bringás Vándortábor, valamint a VándorViadal program résztvevői számára.

 Ha szeretsz költeni, írni, fotózni, rajzolni, ne késlekedj, ugyanis a pályaművet beküldők között értékes nyereményeket sorsolunk ki!

A legkiválóbb rajzzal, verssel és novellával többek között Turista Magazin előfizetést, ingyenes vándortábori részvételt vagy akár erdei hétvégét is nyerhetsz, a legjobb fénykép alkotója pedig a világhírű természetfotós, Máté Bence lesébe kap meghívást.

A pályázatokat 2021. június 15-től szeptember 30-ig folyamatosan várjuk, a részletekért kattints az alábbi linkekre:

KIÍRÁS

Verspályázat kiírás – Vándortábor2021

Novellapályázat kiírás– Vándortábor2021

Fotópályázat kiírás– Vándortábor2021

Rajzpályázat kiírás– Vándortábor2021

BEADÁS
A pályaműveket az alábbi linken keresztül elérhető regisztrációs felületre kérjük feltölteni. Google fiókkal nem rendelkező pályázók esetén a pályázatokat a vandortabor@aofk.hu e-mail címekre várjuk.

Verspályázat – Vándortábor2021

Novellapályázat – Vándortábor2021

Fotópályázat – Vándortábor2021

Rajzpályázat – Vándortábor 2021

 

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT
A Hozzájáruló nyilatkozatot kiállító köteles a nyilatkozatot beszkennelve vagy lefotózva a pályázati felületre feltölteni.

A Hozzájáruló nyilatkozat a pályázati kiírások mellékletét képezik.

Megfelelően kitöltött és aláírt Hozzájáruló nyilatkozat hiányában a pályázat nem érvényes, a pályamű nem kerül értékelésre.

Hozzájáruló nyilatkozat – Vándortáborpályázat2021

 

A pályázatokat 2021. június 15-től szeptember 30-ig folyamatosan várjuk!

Ötletgyűjtés gyanánt nézd meg a tavalyi év legjobb pályaműveit:

Fotó 2020

Novella 2020

Vers 2020

 

 

 

vandortabor.hu

Minden jog fenntartva © 2023 a Magyar Kajak-Kenu Szövetség által