Pályázat 2022

Vándorolj, pályázz és nyerj!

Pályázati felhívás

 

Vándortáborozol, VándorViadalozol idén? Itt az alkalom, hogy megörökítsd élményeidet fényképekkel, vagy idei újdonságként egy remek videóval és jelentkezz pályázatunkra!

Az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ Nonprofit Kft., valamint az Aktív Magyarországért felelős Kormánybiztosi Iroda, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség, az Országos Erdészeti Egyesület, a Magyarországi Szerzeteselöljárók Konferenciáinak Irodája és a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség pályázatot hirdet a 2022. évi Erdei, Vízi, Zarándok és Bringás Vándortábor, valamint a VándorViadal program résztvevői számára.

A legkiválóbb pályaművekkel többek között Turista Magazin előfizetést, ingyenes vándortábori részvételt vagy akár erdei hétvégét is nyerhetsz, a legjobb fénykép alkotója pedig eltölthet egy napot Zsila Sándor fotóművésszel, akivel testközelből felvételeket készíthetnek a vadon élő madarakról, állatokról.

A pályázatokat 2022. június 15-től 2022. szeptember 30-ig folyamatosan várjuk, a részletekért kattints az alábbi linkekre:

 

KIÍRÁS

Fotópályázat kiírás– Vándortábor2022

Videópályázat kiírás– Vándortábor2022

 

BEADÁS

A pályaműveket az alábbi linken keresztül elérhető regisztrációs felületre kérjük feltölteni. Google fiókkal nem rendelkező pályázók esetén a pályázatokat a vandortabor@aofk.hu e-mail címekre várjuk.

Fotópályázat – Vándortábor2022

Videópályázat – Vándortábor 2022

 

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT

A Hozzájáruló nyilatkozatot kiállító köteles a nyilatkozatot beszkennelve vagy lefotózva a pályázati felületre feltölteni.

A Hozzájáruló nyilatkozat a pályázati kiírások mellékletét képezik.

Megfelelően kitöltött és aláírt Hozzájáruló nyilatkozat hiányában a pályázat nem érvényes, a pályamű nem kerül értékelésre.

Hozzájáruló nyilatkozat – Vándortáborpályázat2022

vandortabor.hu

Minden jog fenntartva © 2023 a Magyar Kajak-Kenu Szövetség által