Utazási kedvezmény

2023-ban a vándortáborozó diákok a tábor ideje alatt 90%-os kedvezménnyel utazhatnak a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. járatain.

2023. június 1. és 2023. szeptember 30. között minden vándortábor-vezető pedagógus, aki a jegyvásárlásnál bemutatja a Vándortábor Program valamely szakmai partnere* által kiállított, 7 napos időtartamra érvényes vándortáboros igazolását, az 90% utazási kedvezményt érvényesíthet az igazolásban feltüntetett létszámkeretig a vándortáboros diákjai számára. A kedvezmény a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. belföldi járatain érvényesíthető.

A pedagógus, illetve felnőtt kísérő részére a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. díjszabásában meghirdetett viteldíjat meg kell fizetnie, az utazás részletes feltételeit a vasúti szolgáltatók Személyszállítási Üzletszabályzata tartalmazza.  

A feláras vonatokra a gyorsvonati pótjegyet, az InterCity pót- és helyjegyet, a helyjegyet, vagy az InterCity pótjegyet a Vándortábor Program keretében kedvezményesen utazó gyermek részére is meg kell vásárolni.

 

TÁJÉKOZTATÓ ÉS IGAZOLÁS

 

*Vándortábor Program szakmai partnerei:

-          Magyar Kajak-Kenu Szövetség

-          Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség

-          Magyar Szerzeteselöljárók Konferenciáinak Irodája

-          Országos Erdészeti Egyesület

 

vandortabor.hu

Minden jog fenntartva © 2023 a Magyar Kajak-Kenu Szövetség által